Brez glutena

  • Image

Nova Mercatorjeva linja izdelkov Free Zone za prehranjevanje brez glutena

Mercator tako izkazuje razumevanje za sleherno skupino svojih kupcev, tudi  tistih, ki zaradi preobčutljivosti ne smejo uživati živil, ki vsebujejo gluten.

A raziskave nam kažejo, da tudi številni drugi za svoje dobro počutje, ki ga najpogosteje izrazite s pojmom »lahkotnosti«, radi segate po skrbno izbranih izdelkih brez glutena.

V Mercatorjevi liniji izdelkov Free Zone so poleg osnovnih živil tudi različne zmesi za pripravo slaščic doma, kar bo posebej razveselilo najmlajše, saj tako ne bodo več prikrajšani za drobne, ljubeče radosti.

Brezglutenski izdelki znamke Free Zone so prepoznani po vijolični embalaži. Izbrane surovine, posebne recepture ter uporaba naprednih proizvodnih tehnologij zagotavljajo varnost in najvišjo kakovost.

Izdelkov brez glutena pa je več kot 400, med katerimi so: otroška hrana, vegetarijanski napitki, žitarice in energijske ploščice, piškoti in prigrizki, sladki namazi, testenine in mlevski izdelki, izdelki za peko, zamrznjeni izdelki za kuho in peko, pa tudi pivo.

Vsi izdelki brez glutena so proizvedeni v skladu z mednarodnimi smernicami za brezglutenske izdelke. Ker gre za izdelke, proizvedene posebej za Mercator, so samo na policah naših izbranih prodajalnah Mercator. Oglejte si seznam prodajaln!

Z brezglutenskimi izdelki Free Zone si boste končno lahko obliznili prste tudi tisti, ki si jih doslej niste smeli. Brez glutena, a z veliko veselja!

Vizuali 1400x916px Free from11

Preverite ponudbo brezglutenskih izdelkov!