Kuhaj s svojimi najljubšimi Disneyjevimi prijatelji!

Knjiga receptov z Disneyjevimi nalepkami je zabavna!

Čarobna knjiga receptov vsebuje vse, kar mali šefi potrebujejo, da zablestijo v kuhinji. V njej odkrij veliko zabavnih in preprostih receptov, kot so Džungelski zavitki z Levjim kraljem, Sončni punč z Miguelom iz risanke Koko in velika skrivnost, odlično Slano jajčno pito, ki jo je navdihnil Remy, in še veliko več. Kuhanje in zabava za vso družino!

Dragi mali šef, kuharska knjiga je namenjena tebi, saj vsebuje veliko zabavnih vsebin:

  • Veliko okusnih receptov z živili, ki so zate koristna.
  • Slike receptov, da jih lahko posnemaš.
  • Zabavna dejstva o hrani, šale in izzivi, ki ti bodo pomagali, da postaneš kuharski mojster v domači kuhinji.
  • Sličice Disneyjevih junakov in prostor za nalepke.

Nalepke za album bodo tvoji starši dobili ob nakupih v Mercatorju. Toda med običajnimi nalepkami se skrivajo tudi prav posebne nalepke Čarobne žlice, ki odklepajo dodatne recepte ter vsebine v aplikaciji Moj M. S pomočjo aplikacije lahko nalepke Čarobne žlice aktiviraš tako, da jih optično prebereš. Med nalepkami se nahajajo nalepke s posebnim vonjem. Poišči jih, podrgni in odkrij čarobni vonj!

Namig: Sličice na hrbtni strani nalepk so lahko tudi zabavna igrica 

V albumu lahko zberete 144 nalepk. Medtem ko čakaš, da pečica zazvoni ali pa po okusnem obroku, se prileže pavza. Hrbtne strani nalepk imajo like, ki jih lahko zberete v pare in z njimi igraš igro spomina. To je pa super! Igro spomina lahko igraš na spletu ali s karticami.

  • Vzemi hrbtne strani vseh zbranih nalepk in jih s sprednjo stranjo navzdol položi na kuhinjsko mizo.
  • Dobro premešaj karte.
  • Igralec, ki je na vrsti, obrne dve karti.
  • Če najde ustrezen par, lahko nadaljuje. Če ga ne najde, je na vrsti drugi igralec. Igralec, ki zbere več parov, zmaga!

Če bi raje spomin preverjal na spletu, le hitro klikni na povezavo. Nagradna igra spomina ti prinaša super nagrade! Si že preverili svoj spomin?

05 Mercator MZ Disney banner 1100x240 DELO 1

Igraj zabavno igro

Igraj spletno igro spomina Disney Mali šef in se zabavaj! Doma preveri, kdo hitreje najde vse pare – ti ali tvoji starši.

IGRAJ IGRO SPOMINA

Še več zabave z Disneyjevimi prijatelji

V mobilni aplikaciji Disney Mali šef te čaka še več slastnih receptov, zabavnih igric in drugih vsebin, ki ti bodo pomagale, da postaneš kuharski mojster. 

NALOŽI SI APLIKACIJO

Da bo kuhanje z otroki varno

Kuhanje z otroki je lahko sila zabavna dogodivščina za vso družino. A le, če se konča s slastnim obrokom in ponosnimi nasmehi nadobudnih malih šefov. Žal pa se lahko v kuhinji zgodijo tudi manjše ali večje nezgode. Preverite, kako se jim izogniti.

PREBERITE VEČ