Zlata priznanj za pekovske izdelke ter slaščice

  • Image

Zlata priznanja za odlično kakovost, ki jih podeljuje Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij Gospodarske zbornice Slovenije, so tudi  letos prejeli Mercatorjevi slaščičarski in fini pekovski izdelki ter kar 40 kruhov in pekovskih izdelkov različnih pekarn, ki so na voljo v Mercatorju.Zlata odlicja Slascice dvojna ploscica 2

Po mnenju komisije sodijo med »zlate« slaščičarske in pekovske izdelke Domači prijatelj, Kokos kocke, Krostata s sadjem, Krostata čoko-lešnik, Pirin zavitek s slivami, Pirin zavitek z marelicami in Torta malina, vsi iz Mercatorjevega Invalidskega podjetja.

Zlata odlicja Kruh dvojna ploscica 01

V Mercatorjevi ponudbi pa je tudi 22 zlatih kruhov iz Pekarne Grosuplje, ki so na voljo samo v Mercatorju, 13 zlatih kruhov iz Žita, 3 od Mlinotesta in po en zlati nagrajenec iz Mlinopeka in pekarne Pečjak. Večino nagrajenih izdelkov lahko najdete v vsaki Mercatorjevi prodajalni.

Najvišja priznanja za odlično kakovost kruha, pekovskega in finega pekovskega peciva, keksov, testenin in svežih slaščic so potrditev, da so izdelki narejeni samo iz izbranih sestavin, z veliko znanja, spoštovanjem tradicije in upoštevanjem najnovejših trendov.

Ponosni smo na obilje »zlatih« na naših policah!