Vrtni centri Mercator

  • Image

Pomlad se prebuja in v Mercatorjevih vrtnih centrih vam ponujamo vse za vaš vrt in balkon!

V naših vrtnih centrih boste presenečeni nad široko in raznoliko ponudbo vsega, kar potrebujete bodisi za ureditev ljubkega balkonskega vrtička ali pa za obdelovanje res konkretnega vrta – kakor koli že, svoj ponos z veseljem pokažite sosedom in naj navduši tudi s pridelki.

V vrtnih centrih ob Mercator centrih Šiška, Domžale, Kranj Primskovo, Novo mesto BršljinCelje, Maribor Tabor in Ptuj Špindlerjeva najdete res veliko izbiro izdelkov in pripomočkov za najlepši vrt. Izberite sadike najrazličnejših rož in zelenjave, pa sveže dišavnice, drevesa in grmovnice.

Imamo več vrst zemlje za vrt in za balkonske rože, okrasna korita in vrtno mehanizacijo, veliko in malo orodje, gnojila in vse izdelke, ki jih potrebujete, da bo vaša trava res lepa. Predstavili vam bomo trende in novosti, pozorni bodite tudi na veliko izbiro izdelkov za ekološko vrtnarjenje. Naši strokovnjaki in strokovnjaki izbranih dobaviteljev vam bodo vsak dan na voljo za koristne nasvete, ki pridejo še posebej prav pri urbanem vrtnarjenju.

V Mercatorjevih vrtnih centrih ponujamo vse za vrt že vrsto let,  zato smo si nabrali veliko izkušenj o tem, kaj res želite in potrebujete. Ponudba je tako prilagojena prav vašim zelenim kotičkom, rožnim in zelenjavnim vrtičkom, tratam in vrtovom.

Delovni čas vrtnih centrov:

[21. 3. 2019 - 2. 5. 2019]

VRTNI CENTER

PON - SOBOTA

NEDELJA

KRANJ PRIMSKOVO

8 - 20

Zaprto

ŠIŠKA

8 - 20

Zaprto

DOMŽALE

8 - 20

Zaprto

CELJE

8 - 20

Zaprto

MARIBOR TABOR

8 - 20

Zaprto

NOVO MESTO BRŠLJIN

8 - 20

Zaprto

PTUJ

8 - 20

Zaprto

Obiščite nas, saj je pomlad že tu!

 

Poučno o vrtičkanju