01 Mercator sola header landing 1140x400

Tvoje znanje za tvoje sanje

A se ti sanja, da Mercatorju najdeš vse za šolo. Čisto vse. Ampak res čisto vse. Ti je super "kjut" Lepa afna? Imamo njeno šolsko kolekcijo. Ti je Challe Salle legenda sveta? Imamo tudi njegovo šolsko kolekcijo. Si že od nekdaj želiš postati gasilec ali pa gasilka? Imamo tudi njihovo šolsko kolekcijo. Kaj pa živali? Imamo. Prav tiste, ki živijo v Ljubljanskem živalskem vrtu. Kaj pa moj šport? Seveda. Poznaš Foksija - maskoto slovenskih olimpijcev? Imamo tudi šolsko kolekcijo Ane Praznik, s katero še pomagaš svojim vrstnikom, ki jim je težko. Pa ljubkega Pošastkota naše ilustratorke Jane Fak. Kolekcijo Pastel z barvnimi listi, ki je primerna tudi za dislektike. Ne veš kaj je to? Ni nič kaj groznega.

Grozno pa je, če slučajno ne veš, da se lahko z nakupom izdelka iz vsake od zgoraj naštetih kolekcij poteguješ za praktično šolsko nagrado. In pa sodeluješ še v EKSTRA CARSKI NAGRADNI IGRI. Čakaj, čakaj! Kakšni? Takšni, da se srečaš z Lepo afno, ali pa greš na VIP koncert Challeta Salleta, ali pa da obiščeš gasilsko postajo.

Nagradna igra že poteka, od danes pa lahko točno tukaj kmalu preveriš, ali je sreča na tvoji strani in tvoj račun dobitna srečka. Tako je, sodeluješ z računom, zato jih nikar ne meči stran.

Skratka, imamo vse! Ekstra hudo nagradno igro, pa seveda zvezke, peresa, vsa mogoča pisala, barvice, ravnila, šestila, puščice, copate, nalepke, vse. Ker da dosežeš svoje sanje, najprej potrebuješ znanje. Tako je. Zato se razglej po kolekcijah predstavljenih spodaj. Da ti kaj ne uide in da bo to šolsko leto najbolj noro od vseh.

Izdelke kolekcij, s katerimi lahko sodelujete v nagradni igri, najdete v super in hipermarketih Mercator. V aktivnost ni vključena spletna trgovina. Pravilnik za sodelovanje v nagradni igri najdeš tukaj!

 

Lepa Afna

Lepa afna je na svojo letošnjo kolekcijo še posebej ponosna, saj je zelo dolgo iskala prave barve in slogane. Takšne, ki te bodo spomnili na to, kako se obnašajo pogumne punce v trenutkih, ko je najtežje. Hkrati pa te Lepa afna tudi vabi, da sodeluješ v nagradni igri in jo spoznaš v živo! Ja! Prav ti se lahko srečaš z Lepo afno in se naklepetaš, nafotkaš, nasladkaš in naafnaš za celo leto. 😊

Več o super "kjut" kolekciji

Challe Salle

Če imaš v torbi Challeta Salleta, v šolo ne greš, temveč “primuvaš”. Pred tablo se zavrtiš na peti in vsem razložiš, kako je nastal panonski svet ali zakaj se polži slinijo. Nič zato, če tega zaenkrat še ne veš 😉 Pomembno je, da veš, da lahko sodeluješ v ekstra legendarni nagradni igri in Challeta spoznaš kar v živo. Čisto zares! Ti lahko zažuraš na njegovem VIP koncertu. Ja! Ker Challe ve kako razveseliti svoje prijatelje. In ve kako je, ko si v šoli.

 

Več o Challetovi kolekciji

Gasilec sem

Poznaš gasilski pozdrav, ki ga slišijo vsi hrabri učenci? Glasi se: "Na pomoč!" In tudi pri učenju ti na pomoč vedno priskočijo gasilci. Oni so res super heroji. Močni, spretni in hrabri junaki te bodo celo šolsko leto spominjali na to, kaj je v življenju zares pomembno – da si pripravljen pomagati in da lahko rešiš marsikatero težavo, če le zbereš dovolj poguma, da se odpraviš po kostanj v žerjavico. Če si nad njimi še posebej navdušen in bi rad obiskal gasilsko postajo, se prijavi na sodelovanje v nagradni igri in morda te sprejmejo v svoje vrste. Z vsakim nakupom pa prispevaš še Gasilski zvezi Slovenije. Da nam bodo še hitreje in bolje pomagali, ko jih bomo kdaj potrebovali.

Več o kolekciji za hrabre

Pošastko

Izberi prijazne pošasti slovenske ilustratorke Jane Fak, ki verjamejo, da imamo vsi enako pravico sanjati svoje sanje. Pošastko predstavlja tebe in celoto, katere del smo čisto vsi. Nastal ja zato, da podpira otroke takrat, ko se jim kje zatakne. Nanj se vedno lahko obrneš in prejel boš … veliko gmoto pozornosti.

Več o kolekciji Pošastko

Moj planet

Rad preživljaš čas v ljubljanskem živalskem vrtu? Naj te tvoji živalski prijatelji, ki jih je v svoj objektiv v živalskem vrtu ujel fotograf Klemen Razinger, zvesto spremljajo tudi v šolskih klopeh. Tiger te bo branil pred največjimi nevarnostmi, zajček opogumljal s spretnostjo, ptiči pa žvrgoleli same bistre ideje … Z nakupom vsakega izdelka iz kolekcije, pa pomagaš tudi ZOO Ljubljana in njegovim prebivalcem.

Več o kolekciji živali

Ana Praznik

Simpatična voditeljica Ana Praznik rada spreminja svet na bolje in pri tem verjame, da je nesebična pomoč drugim glavna vrednota. Njeni slogani te bodo vedno spomnili na to, da nikoli ne smeš nehati verjeti vase, da je v težkih trenutkih pametno poiskati topel objem in da skupaj zmoreta vse!

Več o Anini kolekciji

Pastel

Zvezki v nežnih barvah, ki imajo obarvane liste, so primerni tudi za učence z disleksijo. Prijazni do bralcev s težavami jim omogočajo lažje prebiranje stavkov in črk. Zaradi privlačnih barv si jih bodo zaželeli tudi starejši učenci.

Več o kolekciji Pastel

Moj šport

Joj, kako je Foksi navihan! Komaj je prišel v šolo in že ga je potrebno iskati, kjerkoli se pojavi! Razigranemu šortniku, v katerem nikdar ne usahne olimpijski duh, nikoli ne zmanjka energije, zato neprestano brca žogo, trenira karate, skače na smučeh ali se divje spušča po hribu. Pridruži se še ti!

Več o Foksijevi kolekciji