banner vrtni centri Delimano 1140x400px

Novo v Mercatorju - sadilniki Delimano

Priročni ter funkcionalni sadilniki so odlična rešitev za vse z veseljem do vrtnarjenja, tudi, če nimate vrta. Polepšajte si svoj balkon ali teraso s cvetjem, zelenjavo ali okrasno travo ali si svoj vrtiček naredite kar v svoji dnevni sobi. Poiščite jih v naših vrtnih centrih!

Vertikalni sadilnik Delimano

Vertikalni sadilnik

Vertikalni sadilnik je odlična rešitev za vrtnarjenje v zaprtih prostorih in na prostem. Z njim lahko katerikoli prostor, od balkona, dnevne sobe do rastlinjaka, spremenite v bujen vrtiček.

Zložljiva vertikalna konstrukcija (113 cm, 55 cm, 54,5 cm) ima 5 korit z dvojnim dnom, v katerih lahko gojite poljubno cvetje, zelenjavo, jagodičevje ali zelišča. Korita velikosti 50 x 21 x 15 cm imajo 8,5 litra volumna.

Gnojenje, zalivanje, obrezovanje in obiranje pridelkov iz vertikalnega sadilnika je veliko bolj priročno in prijazno tudi za vaš hrbet.

Glavne prednosti:

  • navpična zasnova - zavzame minimalen prostor, ki je hkrati kar najbolje izkoriščen,
  • preprosta in hitra nastavitev,
  • trden kovinski okvir,
  • okolju prijazne plastične posode za recikliranje,
  • dvojno dno posod za popolnoma navlaženo zemljo.

Večnamenski sadilnik Delimano Planter box

Sadilnik

Delimano Grow Planter Box je večnamenski sadilnik in se lahko uporablja za gojenje cvetja, trave, zelenjave, večine rastlin in je idealen za balkon, teraso ali vrt.

Sadilnik je enostavno in hitro sestavljiv ter priročen za uporabo. Ima sistem za samozalivanje in odvajanje vode, zato na eni strani podaljša vlažnost v zemlji in poskrbi, da je prostor urejen (brez puščanja odvečne vode).

Sadilnik je primeren za notranjo in zunanjo uporabo, saj je odporen na vremenske vplive. Za lažje in udobnejše premikanje so na voljo tudi kolesa.

Korita nudijo obvladljiv način intenzivnega vrtnarjenja tudi na manjšem prostoru. Višja stran korita zadrži več toplote in prispeva k boljši rasti pridelkov ter podaljša rastno sezono.

Glede na vaše potrebe lahko sestavite več sadilnikov.