Banner Moji Pika kuponi 1140x400px

Moji Pika kuponi

Povezujemo najboljše ugodnosti za najboljše sosede. Med 24. junijem in 14. julijem 2021 boste ob nakupu nad 20 EUR prejeli knjižico 21-tih kuponov s Pika popusti tudi do 50 %. Vsi kuponi v knjižici so veljavi od 24. junija do 14. julija in jih lahko unovčite ob predložitvi Pika kartice. Kupone lahko koristite tudi v spletni trgovini.

Oglejte si vzorčno knjižico s kuponi!

Prelistajte jo!

Nova knjižica Pika kuponov

Ne spreglejte izjemnih Pikinih popustov in posebnih ugodnosti gratis, ki vam jih prinaša naša nova knjižica kuponov. Tudi tokrat vas razveseljujemo s predstavitvijo odlične in zelo ugodne ponudbe izdelkov za osebno nego in dom priznanih blagovnih znamk. Ponujamo pa vam tudi pester nabor izdelkov Pampers in otroške hrane Lino.

Knjižico kuponov prejmete pri blagajni ob nakupu nad 20 EUR. Kupone lahko ob predložitvi Pika kartice unovčite enkrat od 24. 6. do 14. 7. 2021. Kupone lahko koristite tudi v spletni trgovini.

1 kupon velja za 1 nakup. Popust se obračuna pri blagajni.

Kuponi se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z vsemi ostalimi kuponi za popust in katerimi koli drugimi popusti in akcijami. Kuponi tudi ne veljajo za izdelke v projektu Znižano. Popust s kuponom velja za količine običajne za gospodinjstvo in v okviru razpoložljivega asortimana in zalog posamezne prodajalne.