Izdelek brez naslova8

Mali zakladi, velike radosti

Dobrodošli v Mercatorjev mesec otroka. Tudi letos smo za vas in vaše "drobižke" v maju pripravili pestro ponudbo izdelkov za hranjenje in nego, pa tudi veliko pripomočkov za vsakodnevno življenje vašega malčka. Tedensko vas bodo tukaj čakale odlične ponudbe, krasni Pika popusti, super nagrade in nagradne igre ter zanimiva branja. Vabljeni, da skupaj z nami vstopite v otroški svet.

 Mesec otroka traja od 7. 5. do 3. 6. 2020, pri čemer se bodo aktivnosti tedensko menjale. Spremljajte nas in ne zamudite ugodnosti. 

Tedenske aktivnosti

Lumpi

Tudi mi želimo malčkom nuditi le najbolje. Za njihovo občutljivo kožo, lačne želodčke in možgane, željne znanja, so tu premišljeno izdelani in zelo priljubljeni izdelki Mercatorjeve blagovne znamke Lumpi.

Izbrani izdelki s Piko ugodneje. 

Zanimajo me izdelki

FreeOn

FreeOn izdelki zagotavljajo največjo varnost in udobje za vašega malčka. 

Zanima me več

Nivea Baby

Izbrani izdelki Nivea Baby vas ta teden s Pika kartico čakajo kar 25 % ugodneje. Dobrodošli v svet Nivea nege otrok.

Zanima me več

Posebna ponudba Bubaba izdelkov

Čudoviti tekstilni izdelki so izdelani v EU - na Hrvaškem in sešiti iz najkvalitetnejšega bombaža, popestreni z minimalističnimi vzorci in okrašeni z unikatnimi potiski in vezeninami. Oglejte si ponudbo.

Več o izdelkih

Pampers Premium Care plenice
S Piko ugodneje

Pampers Premium Care plenice vas čakajo v naših poslovalnicah. Ne pozabite - ob nakupu Pampers izdelkov med 7. 5. in 10. 6. 2020 lahko sodelujete v super nagradni igri. 

 

Zanima me več

Sodelujte v veliki nagradni igri

Z nakupom izdelkov iz linije Johnsons lahko sodelujete v veliki nagradni igri, prav tako pa s Pika kartico lahko unovčite kar 25 % popust.

Zanima me več

Želite več vsebin? Prijavite se na naše e-novice.

Prijavite se