Izdelek brez naslova8

Mali zakladi, velike radosti

Dobrodošli v Mercatorjev mesec otroka. Tudi letos smo za vas in vaše "drobižke" v maju pripravili pestro ponudbo izdelkov za hranjenje in nego, pa tudi veliko pripomočkov za vsakodnevno življenje vašega malčka. Tedensko vas bodo tukaj čakale odlične ponudbe, krasni Pika popusti, super nagrade in nagradne igre, nagrajevanju nakupov ter zanimiva branja. Vabljeni, da skupaj z nami vstopite v otroški svet.

 Mesec otroka traja od 26. 8. do 30. 9. 2020, pri čemer se bodo aktivnosti tedensko menjale. Spremljajte nas in ne zamudite ugodnosti. 

Tedenske aktivnosti

Johnsons nagrajuje nakupe

udi letos smo za vas pripravili velik nabor izdelkov, na katere lahko med 24 in 30. 9. 2020 unovčite kar 25 % Pika popust. Hkrati pa vam ob nakupu Johnson's šampona 500 ali 750 ml v hipermarketih Mercator podarimo gratis balzam Shiny drops 200 ml.

Zanima me več

Čokolino Plus in Čokolino Fit

Med 24. 9. in 30. 9. vas izdelki Čokolino Fit in Plus čakajo s Pika kartico kar 15 % ugodneje.

Več o izdelkih

Čajčki Tolovajčki

V tednu med 24. 9. in 30. 9  vas čajčki Tolovajčki v Mercatorju s Pika kartico čakajo kar 11 % ugodneje.

Zanima me več

FreeOn

FreeOn izdelki zagotavljajo največjo varnost in udobje za vašega malčka. 

Zanima me več

Pampers nagrajuje
Ne zamudite super nagrade

Ob hkratnem nakupu enega paketa plenic in enega paketa robčkov, podarimo Pampers torbico za plenice. Aktivnost nagrajevanja poteka v hipermarketih Mercator od 26.8. do 30.9.2020 oz. do razdelitve vseh daril. 

 

Zanima me več

to.to
Vse za vašega malčka od rojstva naprej

Mehke krpice za umivanje, dermatološko testirane kreme, vlažilni robčki in še več! Preverite pestro ponudbo najboljših izdelkov za vašega malčka. 

Zanima me več

Bubaba

Čudoviti tekstilni izdelki so izdelani v EU in sešiti iz najkvalitetnejšega bombaža, popestreni z minimalističnimi vzorci in okrašeni z unikatnimi potiski in vezeninami.

Zanima me več

Želite več vsebin? Prijavite se na naše e-novice.

Prijavite se