Uporaba piškotkov

Lumpi park v poletni preobleki

V petek 4. maja, je v ljubljanskem Tivoliju ponovno odprl svoja vrata Lumpi park. Športno zabaviščni park, ki je zaživel v zimski sezoni 2011/2012, je dodobra popestril ponudbo za aktivno preživljanje prostega časa v slovenski prestolnici. Zimskih radosti se je v njem naužilo ogromno otrok in družin iz vse Slovenije, pa tudi številnih tujcev, ki so pozimi obiskali Ljubljano.

Tokrat se priljubljeni Lumpi park predstavlja v svoji poletni preobleki. Letno dogajanje bo temeljilo predvsem na športnih doživetjih za otroke in družine. V parku zavzemajo 1000 m2 površin plezalna napihljiva igrala.  Na kar 600 m2 velikem prometnem parku, se lahko otroci ob vožnji z avtomobilčki učijo cestno prometnih predpisov.  V osrednjem delu je postavljen 400 m2 velik bazen za vožnjo s čolnički, park pa bogatijo še številne arkadne igre, vrtiljaki in trampolini. Velika atrakcija Lumpi parka je kar 45m dolga klančina, namenjena »toobingu«, oziroma letnemu sankanju. Tudi za malčke je poskrbljeno v posebnem varnem prostoru za njihovo igro.

Dogajanje v Lumpi parku bo skozi vso poletno sezono popestreno s številnimi aktivnostmi. Mladi obiskovalci bodo lahko odkrivali in razvijali svoje talente v kreativnih in športnih delavnicah, med počitnicami bodo organizirani posebni počitniški programi, poskrbljeno bo tudi  za dnevno varstvo. Športno zabaviščni park je kot nalašč tudi za praznovanje rojstnih dni. Slavljenci bodo lahko izbirali med tremi temami: Pustolovsko dogodivščino, Avtomobilsko avanturo in Lumpi zabavo.
Posebnost Lumpi parka pa je zagotovo tržnica rabljenih igrač »Otroški bolšji sejem«,  na katerem bodo lahko otroci svoje igrače zamenjali za druge ali pa jih podarili v dobrodelne namene.
Dogajanje v Lumpi parku lahko spremljate preko socialnega omrežja Facebook, za vse informacije pa je na voljo tudi brezplačna telefonska številka 080 7330.

 

Objavljeno: 10.5.2012