Uporaba piškotkov

Vse kar nosi naše ime, ima tudi naš značaj.

Prenovili in razširili smo družino lastnih izdelkov znamke Mercator. Da bodo še bolj polni vsebine in svežine.

Z mislijo na naše kupce v Mercatorju oblikujemo in nenehno razvijamo izdelke lastne blagovne znamke. Skrbno izbiramo izdelke, za katere menimo, da so nepogrešljivi v vsakodnevni rabi v gospodinjstvu. Z izjemnim čutom za razvijajoči se svet okrog nas spremljamo potrebe naših kupcev in jim ponujamo rešitve, ki zadovoljujejo še tako različne življenjske stile in tudi okuse. In vse to počnemo  z jasnimi obljubami. In z zavezo, da te obljube izpolnjujemo do zadnjega izdelka v liniji. Zato zastavljamo svoje ime, svoj ugled.
 

Svoje znamke skrbno negujemo in razvijamo, da so ves čas aktualne in nedvoumno izražajo svoje poslanstvo. S tem namenom smo razširili in prenovili družino lastnih  izdelkov znamke Mercator, ki jih lahko opazite na policah naših prodajaln. Skozi njih se zrcalijo naše vrednote.
 

Ko izberete izdelek linije Mercator, veste, da ste izbrali modro in boste prihranili. Pred vami je kakovosten izdelek za ugodno ceno. Premium izdelek je posebnež: zaradi porekla, izbranosti, vrhunske kakovosti. Mizica, pogrni se! ponuja priročne in hitre rešitve, ki vas rešijo marsikatere zagate in vam prihranijo ogromno časa. Svojo podporo lokalnemu in trajnostnemu razvoju izkazujete z izdelki Bio. V trenutkih nege in skrbi za dobro počutje vam stoji ob strani Mybody. Vaš življenjski slog z energijo in ravnovesjem napolnjuje Active life, za udobje domá pa poskrbite z izdelki Ambient.

Objavljeno: 30.4.2012